Casa Decor 2015. Steven Littlehales prezintă bucătăria sa „Rethink Classic”

Casa Decor este o sursă completă de inspirație pentru idei pentru orice cameră din casă. Parcurgerea diferitelor spații ale sediului în acest an este o adevărată lovitură de creativitate pentru cei care se pot bucura de ele. Și din Decoesfera continuăm să vorbim despre unele dintre spațiile care ne-au atras cel mai mult atenția.

Astăzi, vrem să vă prezentăm o bucătărie fantastică proiectată de Steven Littlehales, persoana din spatele companiei Line 3 Kitchens. Un designer de interior care a decis în urmă cu câțiva ani să părăsească Anglia natală și să vină în Spania, țara în care a fondat această companie dedicată proiectării și asamblării bucătăriilor. La Casa Decor am avut ocazia să-l cunoaștem și să fim norocoși că ne-a prezentat acest spațiu care, fără îndoială, ar putea deveni centrul vieții în orice casă.

După cum puteți vedea, bucătăria este practică și funcțională și combină diferite elemente care o fac modernă și clasică în același timp. Epicentrul acestei bucătării este acea insulă fantastică pe care orice bucătărie și-ar dori să o aibă în casa lor.

Înconjurată de mobilier de inspirație clasică, această insulă, ca și restul bucătăriei, este proiectată pentru a profita chiar și de cel mai mic unok pentru depozitarea borcanelor și a ustensilelor de bucătărie, incluzând și coloane cu două prize care sunt păstrate și nu împiedică funcția de stocare a bassului insulei.

Blaturile din întreaga bucătărie sunt din Compac și încearcă să imite aspectul pietrelor naturale, deși cu tot confortul pe care îl oferă acest material când vine vorba de utilizarea zilnică. Tocmai, Steven Littlehales ne-a explicat că a încercat să folosească culoarea ca mijloc pentru a diferenția diferitele spații pe care a dorit să le creeze în această bucătărie.

În zona de lucru, de exemplu, există culori mai sobre și mai elegante, pentru a nu ne distrage atenția de la funcția sa principală, aceea de a găti. În schimb, în ​​zona de luat masa, acest designer de interior a optat pentru nuanțe pastelate, pentru a fi mai confortabil și mai confortabil, dacă este posibil.

Tocmai în zona de luat masa este una dintre surprizele pe care acest spațiu ne-o reține. Masa a fost proiectată și fabricată de însuși Steven, refolosind diverse fieruri tratate pentru a le oferi aspectul ruginit pe care îl vedem, în timp ce scaunele, toate diferite, au fost recuperate de la gunoi, șlefuite și oferite finisaje diferite prin vopsele și țesături.

Înainte de a termina, Steven Littlehales ne-a pregătit o ultimă surpriză. O spălătorie ascunsă de uși în spatele a ceea ce arăta un dulap, în care sunt grupate o mașină de spălat, uscător, fier și zonă de așezare.

Și în această zonă există și o chiuvetă fantastică căptușită cu dale hidraulice și un robinet retro proiectat și de acest tânăr designer de interior britanic cu sediul în Spania.

Mai multe informații Linia 3 Bucătării
În Decoesfera Casa Decor 2015

Tag-Uri:  Grindă Crăciun Baie & spălătorie 

Articole Interesante

add